Constructie mini seraIn acest subiect va voi arata cum si cat de usor poti face o mini sera cu dimensiunile de 6m Lungime 3m Latime si 3m Inaltime la coama.

Materialele folosite la aceasta mini sera:

Grinzi de 8cm x 8cm x 3m --- 12 bucati
Scandura de 10cm latime x 2cm grosime x 3m lungime.
Benzi elastice sau sfoara sintetica.
Folie solar pvc aproximativ 50mp
Piroane, cuie, hosuruburi.
Ciocan, masina de gaurit si ceva de taiat lemn(firez, circular ...) si un boloboc daca vreti sa iasa cat de cat dreapta.

Am atasat mai jos cateva imagini in care se poate observa cum arata mini sera pana acum. Sper ca acest subiect v-a fost de folos, daca aveti intrebari astept comentarile voastre. Voi revenii cu imagini cand mini sera este gata.
 
SUBIECTE DIN DOMENIUL GOSPODARIECENTRALA BIO, Centrala bio cu compost este o inventie atribuita francezului Jean Pain (1928-1931) si poate fi construita de catre orice gospodar, cu o investitie minima. Sistemul inovativ pe baza de compost poate ... (citeste mai mult)

PUT SAPAT MANUAL, De curand am achizitionat o scula de forat mai bine zis un burghiu de pamant pentru saparea unui put cu diametru de 120 mm. Aceasta unealta a venit din germania si are un diametru de 120 ...(citeste mai mult)

PRODUCEREA COMPOSTULUI, In acest subiect vreau sa va dezvalui metoda mea de a face compost pentru gradina.Haideti intai sa vedem ce materiale putem folosii la prepararea unui metru cub de compost...(citeste mai mult)

RECICLAREA APEI DE PLOAIE in acest articol va voi dezvaluii cateva metode de reciclarea apei de ploaie in vederea folosirii ei in irigatii si nu numai , pentru inceput vreau sa va spun ca va spun ca metoda este un pic ... (citeste mai mult)

SERA SUBTERANA beneficile unei sere subterane sunt destul de mari deoarece poti produce legume chiar si pe timp de iarna deoarece la 1,5m sub pamant nu vei duce grija frigului. La noi in tara stiu in Cluj pe cineva ... (citeste mai mult)

CONSTRUCTIE MINI SERA In acest subiect va voi arata cum si cat de usor poti face o mini sera cu dimensiunile de 6 metrii Lungime 3 metrii Latime si 3 metrii Inaltime la coama. Materialele folosite la aceasta minisera ...(citeste mai mult)

GARD VIU DIN GLADITA Pentru inceput vreau sa va spun ca nu stiu prea multe despre aceast gen de samanta numita gladita, de aceea am deschis acest subiect poate cu ajutorul vostru si a celor care stiu dezlegam ...(citeste mai mult)

GENERATOR 12 VOLTI Se stie bine ca pe perioada de iarna panourile fotovoltaice nu mai au acelas randament ca pe timp de vara asa ca pentru cei care nu sunt racordati la reteaua nationala acest sistem este foarte ...(citeste mai mult)

ABONARE NEWSLETTER. DACA VREI SA PRIMESTI NOTIFICARI CU NOILE SUBIECTE DE PE SITE ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-U NOSTRU.
MULTUMIM

 
Comentarii

Adrian
19 Oct 2014, 20:22

Asta chiar cautam. La anul fac si eu una. Da-mi te rog niste detalii cu imbinarile laterale la acoperis si spune-mi ce solutie ai folosit sus pentru fixarea foliei. Te-ai gandit si la un sistem de aerisire pt vreme prea calda?


Catalin (Admin)
03 Feb 2015, 15:04

Salut, sus ptr. fizarea foliei am mai adaugat cateva latzuri deci am micsorat spatiul dintre latzuri iar folia am fixato cu alte latzuri pe exterior, deci folie am prinso intre 2 latzuri pe toata partea de sus (acoperish).

Pentru aerisire folosesc usha si cateva orificii facute in folie

*Nume:
Email:

 Anunta-ma daca apar comentarii noi la acest subiect
 Ascunde adresa mea de email

*Mesaj: