Solar trackerIn acest articol va voi arata cateva imagini si va voi da cateava informatii cum puteti sa va construiti un solar tracker (urmaritor solar). Dimensiunile materialelor difera in functie de cate panouri vor fi puse pe acest suport. Eu voi detalia dimensiunile materialelor pe care le-am folosit eu pentru 6 panouri.Am folosit teava de 10cm pe 10cm si groasa de 3mm pentru teava principala care va sustine tot ansamblul si teava de 4cm pe 3cm si groasa de 2mm pentru suportul care va gazduii cele 6 panouri. In imaginile de mai jos puteti vedea exact cum a iesit proiectul.
Urmeaza sa construiesc 2 actuatoare liniare cu motor care vor inclina automat panourile catre soare. Am ales sa le fac deoarece in comert sunt destul de scumpe. Intr-un alt subiect voi arata cum le fac.

Cam atat pentru moment , mai jos aveti cateva imagini cu solar trackerul meu. Daca v-a placut nu uitati sa va abonati la canalul meu de Youtube si sa distribuiti mai departe acest articol.


Mai jos aveti un video in care puteti vedea suportul urmaritor (Solar Tracker) finalizat.Va rog sa distribuiti acest articol daca va place , in acest fel ma ajutati si pe mine si ajutati si pe altii care vor sa faca asa ceva.
Va multumesc 
SUBIECTE DIN DOMENIUL FOTOVOLTAICSOLAR TRACKER In acest articol va voi arata cateva imagini si va voi da cateava informatii cum puteti sa va construiti un solar tracker (urmaritor solar). Dimensiunile materialelor difera in functie de cate panouri vor fi puse pe acest suport ... (citeste mai mult)

CELULA FOTOVOLTAICA este formata din 2 poate si mai multe straturi de material semiconductor cel mai frecvent folosit fiind siliciu. Celula fotovoltaica putem spune ca este creierul unui panou fotovoltaic, fiind ... (citeste mai mult)

PRIMUL PANOU FOTOVOLTAIC, dupa o lunga documentare si informare pe internet am hotarat sa pun in practica ceea ce am adunat si am trecut la treaba . Pentru inceput am cautat informatii despre celulele solare ... (citeste mai mult)LAMPA CU LEDURI , odata ce am terminat instalatia fotovoltaica am considerat ca este util sa trec iluminarea casei si a curtii pe 12Volti cu leduri. In acest sens am cautat ceva informatii despre acest proiect si am gasit dupa cum ... (citeste mai mult)

PANOU DE AER CALD din doze de bere sau suc, avand in vedere ca am cateva plante exotice si nu numai, vreau sa imi fac o mini sera in care sa tin aceste plante pe perioada rece, m-am gandit sa confectionez un asemenea ... (citeste mai mult)

SERPENTINA PENTRU SOBE, m-am gandit sa deschid acest subiect pentru a vedea si opiniile voastre. Am citit cate ceva despre realizarea acestei serpentine insa nu sunt convins 100% ca merita sa faci una decat sa o cumperi ...(citeste mai mult)

ABONARE NEWSLETTER. DACA VREI SA PRIMESTI NOTIFICARI CU NOILE SUBIECTE DE PE SITE, ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-U NOSTRU.
MULTUMIM

Comentarii

James
28 Nov 2017, 19:49

Good job sir.


Catalin (Admin)
10 Jan 2018, 18:33

Thank you bro

*Nume:
Email:

 Anunta-ma daca apar comentarii noi la acest subiect
 Ascunde adresa mea de email

*Mesaj: