Poti trai fara bani ?Am deschis acest subiect deoarece sunt curios cati dintre voi pot trai fara bani si cati nu. Stiu ca pentru unii suna prost aceasta intrebare dar vreau sa vad daca chiar exista persoane care pot trai fara bani.


De ceva timp fac tot posibilul sa incerc sa traiesc fara bani gospodarindu-ma singur imi cultiv legume si fructe iar de la anu voi cultiva si cereale imi voi sapa o fantana ca sa nu mai platesc apa, detin panouri fotovoltaice ca sa nu mai platesc curent insa ar mai fi o problema cu incalzirea care este pe lemne si acestea costa bani:)

La aceasta problema ar fi o izolatie foarte buna a casei atunci consumul de lemne automat si de bani scade. Mai ramane problema hainelor nu ?:) Gubelele sunt pline nu ? merg purtate cate 1 an 2 3 randuri de haine pe an ar fi ok:).


Daca ma imbolnavesc cu ce imi cumpar medicamente ? poate ca gasesc ceva plante medicinale pe dealuri si munti daca nu mi le cultiv eu si aici am rezolvat cu banii:)

Poate ca mai ai si cate 1 2 caini pe langa casa pe aceeia cu ce i hranesti ? mda aici e nevoie de ceva banuti nu multi:)Poate ca trebuie sa iti mai platestiimpozitu pe masina sau pe teren nu ?:) aici chiar e o problema insa nu prea mare ... poti renunta la masina si ai mai economisit ceva banuti.

Mai departe trageti voi concluzia si votati ceea ce credeti:)

Poti trai fara bani ?

DA:
NU:

Va rog sa distribuiti acest articol daca va place.
Va multumesc